U trendu

Lazić: Protiv Bamberga da se vratimo na pobednički kolosek

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da će njegova ekipa protiv Bamberga pokušati da se vrati na pobednički kolosek i nastavi sa dobrim igrama u Evroligi, kako bi se spremila za nastavak sezone u ABA ligi.

„Imali smo pauzu u Evroligi zbog nacionalnog kupa, ali smo imali par dana da se pripremimo za gostovanje Bambergu. Idemo tamo da odigramo dobro i želimo da zabeležimo pobedu. Oni su nam dužnici iz prvog dela sezone, kada su nas pobedili u Beogradu, ali na prvom mestu želimo da se vratmo na pobednički kolosek. Želimo da nastavimo da pružamo dobre partije u Evropi, kako bismo potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi“, rekao je Lazić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde otputovali su danas u Nemačku, gde će u petak od 20.45 igrati protiv domaćeg Bamberga, utakmicu 23. kola Evrolige. U prvom delu sezone Bamberg je pobedio Zvezdu u Beogradu.

Trener Zvezde Dušan Alimpijević rekao je da njegova ekipa mora da se trgne posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća i da se vrati na put na kome je bila pre tog takmičenja.

„Sama činjenica da nas očekuje utakmica sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili u Areni i zbog toga ćemo biti dodatno motivisani. Odlaskom trenera (Andree) Trinkijerija ne verujem da će se nešto mnogo promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je i vodio u prethodnom periodu dok je Trinkijeri bio na operaciji“, rekao je Alimpijević.

On je dodao da očekuje da će nemački tim pokazati igru iz prethodnog perioda, kao i da Bamberg ima odlične individualce.

„Odlična spoljna linija i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dodjemo do dobrog rezultata“, rekao je Alimpijević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar