U trendu

Le Talek: Želimo sve pobede do kraja jesenjeg dela

Fudbaler Crvene zvezde Damijan Le Talek rekao je da do kraja jesenjeg dela sezone crveno-beli žele da ostvare sve pobede kako bi sigurno ostali na prvom mestu na tabeli.

Francuski univerzalac bio je strelac u jučerašnjoj pobedi nad Javorom (4:2) u Ivanjici, kada je lopta posle njegovog udarca pogodila protivničkog igrača i skrenula u mrežu.

„Uopšte nije bilo lako, teško je bilo igrati fudbal na onakvom terenu. Igrači Javora su se dobro branili velikim delom meča. Ipak, mi smo kontrolisali igru sve vreme, imali smo inicijativu i uspeli da upišemo nova tri boda. Gol koji sam postigao je fantastičan, rekao sam odmah da mi je to najbolji pogodak u karijeri“, našalio se Le Talek u izjavi za klupski sajt.

On je dodao da je imao mnogo sreće kod gola, ali i istakao da je mu drago što je postigao drugi pogodak ove sezone.

„Pokušao sam jače da šutnem i već sam loptu video u golmanovim rukama. Na moju sreću ipak je ušla u gol i jako mi je drago zbog toga“, poručio je Le Talek.

Crveno-beli su na reprezentativnu pauzu otišli sa dva boda više od drugoplasirane Vojvodine i šest u odnosu Partizan.

„Posle pauze možete od nas da očekujete pobede. Želimo da pobedimo svaku utakmicu do kraja jesenjeg dela i ostanemo prvi. Dobro će nam doći da se malo odmorimo i priremimo za predstojeće izazove“, zaključio je Le Talek.

Fudbaleri Crvene zvezde posle pauze dočekuju Čukarički u 12. kolu Superlige Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.