U trendu

Lončar: Dragan Radojičić novi trener OFK Beograda

Novi šef stručnog štaba OFK Beograda biće doskorašnji trener podgoričke Budućnosti Dragan Radojičić, rekao je danas za agenciju Beta sportski direktor „romantičara“ Zoran Lončar.

Radojičić će biti četvrti trener OFK Beograda ove sezone, posle Vladimira Petrovića, Dragoljuba Bekvalca i Miodraga Radanovića, kojem je ugovor istekao sredinom decembra. 

„Radanoviću je istekao ugovor, a mi smo se u klubu odlučili da dovedemo Radojičića. Razgovori i konsultacije s njim su trajali sedam dana. Sigurno smo da je ovo pun pogodak za klub. On će biti četvrti trener i poslednji u ovoj sezoni… Jedino ukoliko se situacija u potpunosti ne promeni“, rekao je Lončar za agenciju Beta.

Lončar je naveo da Uprava kluba ima maksimalno poverenje u novog šefa stručnog štaba.

„On ima naše poverenje, pravi je stručnjak i sigurni smo da je njegovo dovodjenje pravi potez. Verujemo da će ispuniti zacrtane ciljeve, a to je naravno opstanak u Super ligi i naravno što dalje da odemo u Kupu. Ukoliko se ukaže prilika za nešto veće to bi bilo odlično“, rekao je Lončar.

OFK Beograd u Super ligi Srbije zauzima 13. mesto sa 19 bodova, a u četvrtfinalu Kupa Srbije na proleće se sastati sa trećeplasiranim Borcem iz Čačka.

„Borac je neugodan protivnik, ali protiv njih igraćemo tek na proleće… Neke ekipe će biti jače, neke slabije… Veliko je pitanje šta će biti. Ipak, oni su rival sa kojim možemo da se nadmećemo“, zaključio je Lončar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar