Lotito: Pogba plaćen 110 miliona? Onda Sergej vredi više

RIM – Predsednik Lacija Klaudio Lotito tvrdi da je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić vredniji fudbaler od zvezde Mančester Junajteda Pola Pogbe i da nema nameru da ga pusti za manje od 120 miliona evra.

Pogba je svojevremeno za tada rekordnih 110 miliona prešao iz Juventusa na Old Traford, što je poslužilo kao pravi primer Lotitu da „odgovori“ na interesovanje Real Madrida, Mančester Junajteda, Čelsija i Juventusa.

„Sergej je najbolji mladi igrač na svetu, a može još da napreduje. Čekam zvaničnu ponudu, ništa još nismo dobili, ali i ne forsiramo da ga prodamo po svaku cenu. Prošle sezone smo odbili 110 miliona… Za koliko novca je otišao Pogba, 110 miliona? Onda Sergej ima veću vrednost jer je bolji igrač“, rekao je Lotito za list Korijere dela Sera.

Lotito, poznato po tome što je težak pregovarač transfera, naglašava da ga ne zanimaju pozajmice i trampe u poslu sa 23-godišnjem fudbalerom.

Korijere dela Sera navodi da bi Lotito sutra mogao da se sastane sa prvim čovekom Real Madrida Florentinom Perezom, koji je Sergeja označio kao zamenu za verovatni odlazak Luke Modrića u Inter.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike