najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Luka Mitrović se oporavlja od povrede

Kapiten košarkaša Crvena zvezda Luka Mitrović rekao je danas odlično napreduje njegov oporavak od povrede i istakao da će uskoro moći da počne da radi sa ekipom.

Mitrović privodi kraju jednomesečni boravak u klinici “Ačibadem” u Istanbulu, gde uz detaljne preglede, svakodnevne vežbe sa fizioterapeutima, i u teretani, kao i uz pomoć nasjavremnije medicinske opreme, pokušava da ubrza svoj oporavak od teške povrede kolena.

Luka Mitrović je u Istanbul stigao još 25. decembra 2015. godine.

“Svakodnevno sprovodim vrlo naporne terapije, ali i treninge u teretani. Osećam se odlično, već sedam dana trčim i radim vežbe sa skokovima. Boravak koji je trebalo da završim sredinom januara, produžio sam za još sedam dana, kako bih imao kontinuitet i završio ceo ciklus planiranih vežbi i terapija”, rekao je Mitrović za sajt kluba.

Kapiten Zvezde povredio se na utakmici Jadranske lige protiv Olimpije.

“Ljudi koji se brinu o meni, a to je jedan ceo tim, jako su ljubazni, maksimalno posvećeni mom oporavku i na tome sam im maksimalno zahvalan. Trudimo se da ovaj posao odradimo što je moguće bolje. Sada već radim ozbiljnije vežbe, videćemo dokle smo stigli”, rekao je Mitrović.

“Stižem u Beograd pravo na utakmicu sa Unikahom i odmah mogu da se priključim odredjenoj vrsti treninga sa nešto većim opterećenjem, sa timom. Neće to još biti trening košarke, ali sve ide u dobrom smeru”, dodao je Mitrović.

Kapiten crveno-belih se u Beograd vraća u petak i pravo sa aerodroma će se priključiti saigračima u dvorani Pionir, koji će te večeri igrati meč četvrtog kola Top 16 faze Evrolige sa španskom Unikahom.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike