U trendu

Maradona doveo u pitanje motiv Mesijevog povlačenja iz reprezentacije

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je danas da nije siguran da li je odlazak pa brzi povratak Lionela Mesija u reprezentaciju bila varka, kako bi se zamaskirali loši rezultati državnog tima.

Mesi je u junu, posle poraza u finalu Kupa Amerike, trećeg uzastopnog neuspeha Argentine u finalima takmičenja, saopštio da se povlači iz reprezentacije, ali je posle razgovora sa novim selektorom Edgardom Bausom, 12. avgusta saopštio da se vraća u tim.

Maradona nije siguran da li je cela saga u stvari varka kako bi se zamaskirali neuspesi u finalima Svetskog prvenstva 2014. godine, Kupu Amerike 2015. i ovogodišnjem Kupu Amerike.

„Ne znam da li je Mesijevo povlačenje iz reprezentacije nameštaljka, kako bismo zaboravili na činjenicu da smo izgubili tri uzastopna finala. Momak je prvo rekao da je hteo da odustane, a zatim je uspeo da se predomisli u samo nekoliko nedelja“, rekao je Maradona za radio La Red.

Mesi će tako biti na raspolaganju selektoru za utakmice sa Urugvajem 1. septembra i pet dana kasnije protiv Venecuele, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike