U trendu

Marej koristi „puškice“ u toku meča!

Osvojio je Endi Marej turnir u Pekingu pobedom protiv Grigora Dimitrova (6:4, 7:6), a onda je uložio zvaničnu žalbu ATP turu zbog toga što su njegove privatne beleške prikazane na televiziji, prenose sportski mediji u Srbiji.

Naime, njegove “puškice” na kojima je bila ispisana taktika protiv Bugarina je postala javna. Između ostalog je pisalo “napadaj njegov drugi servis”, “nemoj da mu dozvoliš da diktira poene sa forhendom”, “kad odigra slajs gledaj da vratiš forhendom”, “ostani smiren i diši”.

– Ne volim kad snimaju moju torbu, jer su to moje lične beleške. Trudim se da ih držim pokrivene, zato što ih želim za sebe, a ne da ih svi vide. Da je tako zalepio bih ih za sudijsku stolicu – jasan je Marej.

Protest putem društvenih mreža je uputila i njegova majka Džudi porukom da je to “ugrožavanje privatnosti”, ali se nisu svi složili sa tim. Da su Endijeve beleške snimljene u svlačionici ili njegovoj hotelskoj sobi možda bi moglo da se priča o privatnosti, ali pošto je to bilo na terenu teško da ima osnova za priču o tome.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.