U trendu

Marković: Borićemo se protiv SAD

Košarkaš Srbije Stefan Marković rekao je danas da će se njegova ekipa u predstojećem finalu Olimpijskih igara boriti protiv SAD, da će igrati svoju igru i da će se videti za koju medalju će to biti dovoljno.

„Oni su jedna od najboljih ekipa na svetu, ali neki put nije ni do njih. U utakmici u grupi smo počeli dobro, posle smo stali, oni su to iskoristili, nadam se da tako neće biti ovog puta. Borićemo se, uvek idemo da pobedimo, videćemo, pričamo o najboljoj ekipi, ali nikad se ne zna“, rekao je Marković novinarima u Rio de Žaneiru.

Košarkaši Srbije igraju sutra od 20.30 protiv branioca titule SAD u finalu olimpijskog turnira.

U utakmici u grupnoj fazi prošle subote selekcija SAD pobedila je Srbiju sa 94:91.

„Pokazali smo dva lica na toj utakmici. Od početka smo bili pod grčem i utiscima o njihovoj igri. Posle toga, kada smo se oslobodili i kada smo igrali svoju igru bilo je sasvim drugačije. Trebalo bi da igramo svoju igru, a pokazaće se sutra za koliko je to dovoljno“, dodao je Marković.

On je naveo da je lepo biti na Olimpijskim igrama, pošto u selu svi pružaju podršku jedni drugima.

„Svi zajedno doživljavamo medalje, uspehe i neuspehe, kad neko ‘pokrene’ medalju zarazi i ostale. Atmosfera je super, podržavamo jedni druge. Ovo su najuspešnije igre u istoriji Srbije, videćemo sutra da drugačije obojimo bilas“, rekao je Marković.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar