U trendu

Mbape: Samo ja odlučujem gde ću igrati

Fudbaler Monaka Kilijan Mbape rekao je danas da niko ne može da ga natera da napusti klub ako to ne želi i da će mu prilikom eventualnog transfera u neki drugi klub najvažnije biti da igra redovno.

Mbape se probio ove sezone, proglašen je za najboljeg mladog igrača francuske lige, postigao je 26 golova u svim takmičenjima, osvojio je sa Monakom šampionsku titulu i igrao u polufinalu Lige šampiona.

Za njega su zainteresovani brojni klubovi, medju kojima Real Madrid, Mančester junajted, Arsenal, Liverpul i Mančester siti, a 18-godišnji napadač rekao je da će samostalno doneti odluku o nastavku karijere.

„Izabraću na osnovu moje karijere, karijera mi je najvažnija. U godinama sam u kojima moram da igram i to će biti na prvom mestu. Nemam 35 ili 36 godina da moram da vodim računa o svom telu, još moram mnogo da učim. Ove godine sam se probio, a sada ide najvažniji korak, potvrda. Samo ja odlučujem i neću otići tamo gde bi mogli da me nateraju da odem“, rekao je Mbape, preneo je Omnisport.

On je dodao da dobro podnosi pritisak i da je na to navikao.

„U fudbalu je sve moguće, od trenutka kada počneš da radiš i veruješ u svoje kvalitete. Uvek sam verovao u sebe, nije bilo dovoljno samo da to želiš, moraš sebi da omogućiš uspeh. Nisam znao da će se to dogoditi ovako brzo, ali sam to želeo“, rekao je Mbape.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar