najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mega Leks predstavio nove dresove

Košarkaški klub Mega Leks predstavio je danas na plaži u Sremskoj Mitrovici nove dresove i ekipu za predstojeću sezonu.

Košarkaši i stručni štab Mege na promociju dresova došli su sa broda koji je bio brendiran zastavama kluba. Mega će naredne sezone igrati u drečavo žutim i rozim dresovima s rukavima.

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da klub u narednoj sezoni ima „najveće moguće ambicije“. 

„To znači da ćemo se u svim takmičenjima u kojima budemo igrali putruditi da ostvarimo najbolji mogući rezultat. Takodje, Megin koncept je prepoznatljiv i svima dobro poznat i od njega nećemo odstupati ni u takmičarskoj godini pred nama. Potrudićemo se da igrači što je moguće više napreduju i da ih afirmišemo na pravi način. Mnogo energije i truda ćemo uložiti u njihov razvoj, jer smo svesni da će na taj način i klub moći da napreduje“, rekao je Milojević,Kapiten Mega Leksa Rade Zaograc kazao je da je prezadovoljan što će ekipa i naredne sezone kao domaćnin igrati u Sremskoj Mitrovici, jer su ih „ljudi fantastično prihvatili“.  

Mega će naredne sezone igrati u četiri takmičenja – Jadranskoj ligi, Ligi šampiona, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.

„Došlo je dosta novih igrača i potrebno je malo vremena da se oni uvedu u naš sistem. Imamo sjajnu atmosferu u ekipi, za sada sve odlično funkcioniše i ide u najboljem mogućem smeru. Imamo dovoljno vremena do prve utakmice i siguran sam da ćemo potpuno spremni dočekati start u Jadransku ligu“, rekao je Zagorac.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike