najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Metalac ostao bez trenera, Đokić podneo ostavku

Trener košarkaša Metalca Vladimir Đokić podneo je danas ostavku posle poraza njegovog tima od Igokee u Valjevu.

„Mora neki rez da se napravi. Ja sam najviše kriv i podnosim ostavku, jer jednostavno od početka priprema se vidi da nema energije i rada od prošle godine, koji su nam doneli šesto mesto, a mene lansirali da budem selektor mlade reprezentacije“, rekao je Đokić novinarima posle meča

Metalac je izgubio od Igokee 56:74, što mu je bio drugi uzastopni poraz.

„Kao častan čovek i sportista, smatram da treba da se sklonim i podnesem ostavku. Nasledniku želim sve najbojle“, rekao je Đokić.

Novinari u Valjevu bili su iznenađeni njegovom odlukom, koju je tada prvi put objavio, bez razgovora sa upravom kluba. Na poziv nekih novinara da bar „prenoći“ pre odluke, trener je obrazložio zašto tačno želi da ode.

„Vukao sam pogrešne poteze, i u izboru pojedinih igrača i pri biranu novih. One koji su otišli trebalo je da zamene ove momci. Nisam napravio rez kad je bilo logično, nadao sam se da će sve doći na svoje mesto. Toga nije bilo. Ovo jednostavno ne radi. Porazi u Skoplju i večeras su posledica sramne igre i ne vidim šta tu više mogu da uradim sa ovom istom ekipom“, rekao je Đokić.

Metalac već za četiri dana igra sledeću utakmicu, što je malo vremena za dolazak novog trenera.
„Ako treba da sedim na klupi u Nikšiću, sedeću, ali to nema smisla“, rekao je Đokić.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike