najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mihajlović: Rodjen sam u zemlji u kojoj si morao da budeš čvrst

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da voli pritisak i da ne beži od njega, jer je odrastao u zemlji u kojoj je čovek morao da bude čvrst da bi preživeo.

“Rodjen sam u zemlji u kojoj si morao da budeš čvrst. Ne zato što si tako izabrao, već zato što je potrebno da bi preživeo. Volim pritisak, nikad ne bežim od njega”, rekao je Mihajlović za Skaj.

Ceo intervju sa nekadašnjim selektorom Srbije Skaj će objaviti sutra, a Mihajlović je dosta govorio o svom odrastanju u nekadašnjoj Jugoslaviji.

“Iskusio sam različite stvari… Često kažem da ako si preživeo dva rata ne možeš da se plašiš fudbalske utakmice. Za mene je fudbal važan, ali je to i dalje samo igra, nije pitanje života ili smrti”, rekao je Mihajlović.

Trener Milana je govorio i o napadaču tog kluba Mariju Baloteliju.

“Znam Marija još od vremena kada mu je Roberto Mančini dao šansu u Interu. Tada je bio dete, mnogo godina je prošlo i on se mnogo promenio. On zna da je pravio mnogo grešaka, prvi je to priznao. Ove godine je njegovo ponašanje za desetku, ali mora da radi mnogo više na terenu i on to zna”, rekao je Mihajlović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike