U trendu

Mikel: Popravili smo raspoloženje posle odlaska Murinja

Fudbaler Čelsija Džon Obi Mikel priznao je danas da je otkaz menadžeru Žozeu Murinju i dolazak Gusa Hidinka pozitivno uticao na atmosferu u svlačionici.

Čelsi je posle smene portugalskog stručnjaka zabeležio pobedu nad Sanderlendom (3:1) i dva remija, protiv Votforda (2:2) i Mančester Junajteda (0:0).

„Popravili smo raspoloženje u svlačionici posle promene menadžera. Sada je sve u redu i nadam se da ćemo krenuti sa boljim rezultatima. Žoze je odličan stručnjak, ali nije uvek takav čovek. Fudbal je nekad okrutna igra i moraš da nastaviš dalje. Videćemo u budućnosti da li je njegov odlazak pravi potez“, rekao je Mikel, a prenosi Gardijan.

Povratnik na klupu „plavaca“ Hidink vodio je ekipu protiv Junajteda i Votforda, pa će priliku za prvi trijumf imati 3. januara protiv Kristal Palasa.

„Gus nije puno stvari promenio. Nismo bez razloga u donjem domu tabele, ne može da napravimo čudo, ali želimo da popravimo plasman. Tri utakmice nismo izgubili i napravili smo mali pomak“, naveo je nigerijski fudbaler.

Fudbaleri Čelsija nalaze se na 14. mestu na tabeli Premijer lige sa 20 bodova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.