najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Milanović: Rad gubi kako god da igra, treba nam napadač

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je danas da njegovi igrači gube bez obzira kako igraju i kazao je da ekipi treba kvalitetno pojačanje u napadu.

“Kako god da igramo, mi izgubimo. Bez obzira da li smo loši ili dobri, kao danas. Mislim da smo dobro odigrali prvo poluvreme, ali pokazujemo slabosti i primamo gol iz kornera u 45. minutu, na samom kraju poluvremena”, rekao je Milanović agenciji Beta.

Rad je danas izgubio kod kuće od Čukaričkog 0:1, što mu je bio šesti uzastopni poraz, ali i četvrti uzastopni prvenstveni meč bez postignutog gola.

“Moraće da se pojača konkurencija, moraćemo da dovedemo kvalitetnog napadača. Mi imamo igru, sasvim to korektno izgleda, ali ne možemo da postignemo gol. Igramo sa lažnom ‘devetkom’. ‘Imali’ smo danas Čukarički u prvih 15 minuta, ali nismo uspeli da damo gol i preuzmemo utakmicu”, rekao je Milanović.

“Pored svih ovih muka i očaja koji se javlja kod nas usled poraza, bilo je i svetlih tačaka, a to su mladi igrači. Nikola Maraš, Bodan Mladenović, Đorđe Denić…to su igrači koji pokazuju potencijal i oni će predstavljati pravu snagu ovog kluba kada osnaže”, rekao je Milanović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike