U trendu

Milijaš: Rezultat 3:0 je dobar, na Malti bez potcenjivanja

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je da je njegov tim ima veliku prednost pred revanš protiv Florijane (3:0) u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali da ne sme da se opusti i potceni protivnika.

„Želimo da odigramo dobru utakmicu, ostvarimo dobar rezultat, a to je pobeda. Imamo dobar rezultat 3:0, ali treba uvažavati protivnika. Kvalitetniji smo, ali treba da dokaženo to još jednom. Moramo da uđemo ozbiljno u meč jer ne daj Bože da prvi primimo gol moze da se iskomplikuje“, rekao je Milijaš novinarima na beogradskom aerodromu pred put na Maltu.

Iskusni vezista poručio je da je spreman da zaigra od prvog minuta, kao što se očekuje, pošto je Mičel Donald ostao u Beogradu kako bi pregovarao oko transfera u inostranstvo.

„Spreman sam, a trener odlučuje da li ću početi“, dodao je Milijaš, uz konstataciju da još uvek ne razmišlja o drugom kolu kvalifikacija, ali da bi bolje bilo da rival bude bugarski Dunav Ruse, koji je poražen u prvom meču od Irtiša u Kazahstanu 1:0.

https://www.instagram.com/p/BQLoNJGBm6N/?taken-by=milijas.nenad

Njegov saigrač Slavoljub Srnić nada se drugom trijumfu za overu plasmana u narednu rundu.

„Potrebna nam je pobeda da još više podignemo samopouzdanje i da se uigramo. Imamo pozitivan rezultat, ali nećemo se opuštati. Idemo da pobedimo“, rekao je Srnić.

On ne smatra da će velika vrućina na Malti napraviti problem crveno-belima.

„Toplo je i kod nas, navikli smo se. Nadam se da ću ponovo uspeti da postignem gol“, rekao je Srnić i, kao i Milijaš, zbog kraćeg puta izrazio želju da naredni protivnik bude Dunav Ruse.

Štoper Abraham Frimpong ne misli da je pobednik dvomeča još rešen.

„Imamo 3:0, ali nije gotovo. Fudbal je danas takav da ne smemo da razmišljamo kako smo već prošli“, zaključio je Frimpong.

Revanš utakmica između Florijane i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.