U trendu

Milinković: Kad me smene navijaću sa decom na „jugu“

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da je klub u istoriji imao i veće krize od sadašnje i poručio da je najmanji problem da bude smenjen ukoliko Uprava tako odluči.

Partizan trenutno ima 10 bodova manje od Crvene zvezde, ali već sutra ima priliku da dođe na „minus sedam“, ukoliko pobedi Rad u zaostaloj utakmici šestog kola Superlige.

„Izlazimo iz remija sa Radničkim, nismo napravili ono što smo želeli, ali kao što smo konstatovali ranije ima još mnogo da se igra, ali dok se igra sansa postoji. Partizan je u svojoj istoriji imao i veće krize i uvek je nalazio načina da izađe iz njih, tako će da bude i ovog puta“, rekao je MiIinković na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da je najmanji problem da ode, ukoliko Uprava donese takvu odluku.

„Zoran Milinković nikad neće biti problem, kad ne budem trener ići ću sa svojom decom na južnu tribinu da navijam. I još nešto, nikada neću tužiti Partizan, jer ja volim ovaj klub, u njemu sam odrastao i znam koliko je važan svaki evro za ovu decu što treniraju“.

Na pitanje zašto Partizan nema veću podršku sa tribina Milinković je rekao.

„Nemam odgovor na to pitanje, ne znam, možda je zbog naših igara u Evropi“

Kada je u pitanju duel sa Radom, Milinković je istakao da je pobeda „građevinara“ minulog vikenda u Novom sadu najbolji dokaz njihovog kvaliteta.

„Rad je vrlo dobro ukomponovana ekipa, lep spoj mladosti i iskustva. Kada pogledamo njihov poslednji rezultat i pobedu u Novom Sadu jasno je da će sa svojim ambicijama doći na naš stadion. Najkavlitetniji su u špicu Arsenijević i Veselinović, dobri su u tranziciji i jako dobri u kontranapadima. Na to ćemo morati psebno da obratimo pažnju“, poručio je Milinković.

Protiv Rada u ekipi neće biti suspendovani Balažić, Leković je povređen i ukoliko ne bude spreman debitovaće Subić, dok se u tim od prvog minuta vraćaju Babović i Vulićević.

Utakmica između Rada i Partizana igra se sutra od 18.30 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.