Milinković: Momci su hteli najbolje, ali je sreća otišla preko gola

Foto: Beta

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je posle večerašnjeg poraza od Čukaričkog da mu se nikad nije desilo bilo šta slično toj utakmici i kazao je da su svi u timu želeli najbolje, ali da nisu imali sreće.

„Imali smo mnogo kadrovskih problema pred utakmicu. Posledice meča u Nemačkoj su se osetile i večeras. Nije pomoglo ni isključenje, nisu pomogla ni dva penala. Nikad ništa slično u karijeri mi se nije desilo… Momci su želeli najbolje, ali sreća je otišla preko gola“, rekao je Milinković.

Partizan je imao igrača više, a promašio je dva penala. Na kraju meča je Stefan Babović imao ružnu raspravu sa delom publike na istoku, što nije prvi put.

„To duže traje i svima nam to teško pada. Znam koliko Stefan voli klub, znamo koliko je želeo da postigne penal, ali dođu i ovakve večeri“, rekao je Milinković.

Partizan brani titulu, a već zaostaje 12 bodova za „večitim“ rivalom i liderom prvenstva Crvenom zvezdom.

„Ne vidim više smisao da ponavljam rečenicu da ima još mnogo da se igra. Partizan je veliki klub i ima obavezu da se do poslednjeg kola bori za titulu. Velika je razlika između naših igara u Evropi i prvenstvu, a zašto je to tako…to je za dublju analizu i nije za ovaj momenat večeras“, rekao je Milinković.

Trener Vladan Milojević, kome je ovo bila poslednja utakmica na klupi Čukaričkog, čestitao je svojim igračima i zahvalio im je na svemu.

„Bila je lepa utakmica, momci su odigrali jako dobro svih 90 minuta. Čestitam im na velikoj pobedi. Nije lako pobediti Partizan bilo gde, a kamoli na JNA. Jako sam ponosan na njih, oni su od mene napravili ovo što jesam i nadam se da će im ova pobeda doneti krila za nastavak prvenstva“, rekao je Milojević.

On je novinarima kazao da „ostaje u fudbalu“, ali da ne zna gde će raditi. Milojevića su novinari pitali i za dva penala i eventualne sudijske greške, ali je on to odbacio.

„Verujem u sudije na čelu sa našim najboljim sudijom Miloradom Mažićem“, rekao je Milojević.

(Beta)

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • Miki

    Partizan igra identično u Evropi i ovde, jedino je imao sreću da dobije slabe protivnike, što tabela liga u kojoj igraju pokazuje.

Ostavite komentar