najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Milinković: Partizane hvala ti, sada ću te bodriti sa juga

Bivši trener Partizana Zoran Milinković oprostio se danas od crno-belih i novom šefu stručnog štaba Ljubinku Druloviću poželeo mnogo sreće u nastavku sezone.

“Za mene i moju porodicu bila je i biće velika čast što sam bio deo Partizanove porodice. Referenca koja u mojoj karijeri stoji, ispisana je zlatnim slovima. Kao što sam želeo i sebi postavljao sa upravom ciljeve na šampionskom putu Partizana, tako želim mnogo trofeja i pobede novom šefu stručnog štaba, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i u Evropi”, rekao je Milinković za klupski sajt.

On je zahvalio predsedniku, potpredsednicima, generalnom direktoru, navijačima i svima kojima su crno-bele boje u srcu.

“Nismo krenuli kako smo želeli u domaćem prvenstvu, dešavaju se stvari koje nekada ni sami ne razumemo, ali se nadam da će sreća ponovo biti na našoj strani i da ćemo razliku u bodovima nadoknaditi u nastavku prvenstva i plej-ofu. Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene, stručnom štabu i našim momcima”, rekao je Milinković.

Milnković je istakao da je još kao dete maštao da dođe u Humsku i zakorači na teren na kojem su legende kluba izvojevale najveće pobede.

“Kada sam se marta 2015. godine vratio kući i preuzeo momke koji na svom dresu imaju grb, koji je ponos svih nas koji smo odrasli uz ovaj klub, znao sam da je ispred mene najveći izazov, najteži posao, ali ostvarenje mog sna, vratiti trofej na šampionske police i ući u Ligu šampiona ili Evrope”, rekao je on.

U saopštenju bivšeg trenera ističe se da se od prvog dana, zajedno sa saradnicima i igračima, trudio za svaki bod i pomogao klubu da u teškim trenucima inkasira sedam miliona evra.

“U Partizanu nema predaha. Pobeda se podrazumeva i novi ciljevi se postavljaju. Ono što su mnogi mislili da je nemoguće, mi smo ostvarili, direktan plasman u Ligu Evrope. Adrenalin, radost, tuga i samo jedna misao uvek su nas vodili napred, a to je – da se za Partizan “gine” i da Evropa šampiona nikada nije daleko”.

Bivši trener crno-belih poručio je da se za Partizan ne navija, već voli i da će ubuduće klub bodriti sa južne tribine.

“Pobedili smo velike ekipe, uspeli da se izborimo za prvo mesto u grupi Lige Evrope i ostanemo na plus šest. Izvojevali smo pobedu nad Steauom, prvi put pobedili klub iz Bundeslige u Nemačkoj i tako spremni i podignute glave čekamo Atletiko Bilbao. Kažem, čekamo, jer iako ja više nisam na klupi Partizana, svakim danom, svake sekunde i svakim treptajem stajaću uz svoj klub i radovati se njegovom uspehu”, zaključio je Milinković.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Agaton

    Gospodin čovek! Hvala mu, i sve najlepše mu želim!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike