U trendu

Milojević: Ben i Hajdin se dobro uklopili

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je radom ekipe na pripremama u kiparskom Pafosu i poručio da su se zimska ojačanja Mohamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin brzo uklopili u ekipu.

„Zadovoljan sam učinkim i motivacijom, kao i zalaganjem. U ovom trenutku smo malo u lakšoj poziciji nego letos, skoro svi igrači su ostali sa nama i oni su navikli na mene, a ja na njih. Novi igrači su se dobro uklopili. Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme“, rekao je Milojević za klupsku televiziju.

Pored Bena u januaru je stigao i doskorašnji levi bek subotičkog Spataka Stefan Hajdin.

Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, naše je dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema“, kazao je Milojević.

Dodao je i da su omladinci ostavili veoma dobar utisak.

„Kod njih mi je mnogo bitno to što su profesionalci i dobri momci, žele da uče i da rade. Njihov talenat nije sporan, ali da bi bio pravi fudbaler i profesionalac, pored talenta moraš da budeš i dobar momak. Izuzetno zadovoljan njima, oni su budućnost Crvene zvezde i na njih ćemo se se oslanjati. Presrećan sam što ih imam“.

Izneo je niz pohvala na račun domaćina na Kipru, istakavši je Crvena zvezda imala odlične uslove.

„Na Kipru smo se osećali kao kod kuće. Teren je bio u odličnom stanju. Kiprani su narod koji obožava i prati fudbal, moram da se zahvalim ljudima iz hotela, kao i opštine jer su nam dali glavni teren“, zaključio je trener lidera Superlige.

Crveno-beli se danas vraćaju u Beograd sa priprema na Kipru, a potom će drugi deo obaviti u turskoj Antaliji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar