U trendu

Milojević: Borićemo se za grb, boje i navijače Crvene zvezde

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će se njegovi fudbaleri dati sve od sebe protiv CSKA i obećao da će se boriti za grb, boje i navijače svog kluba.
„Daćemo sve od sebe, kao i do sad. Borićemo se za grb Crvene zvezde, za naše boje i navijače, da klub i Srbiju predstavimo na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, igraćemo svoju igru i videćemo kako će se sve to završiti“, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Moskvi.

Zvezda će, posle remija bez golova u Beogradu, sutra gostovati ekipi CSKA u revanšu šesnaestine finala Lige Evropa.

Temperatura u Moskvi biće niska, a Milojević je naveo da ga to ne brine.
„Kakvi su uslovi za protivnika, takvi su i za nas. Moraćemo da se prilagodimo. Biće teško, ali tako je. Zato je fudbal možda i zanimljiv“, kazao je Milojević.

Trener crveno-belih je rekao da se njegova ekipa normalno sprema za utakmicu, uprkos pisanju pojedinih ruskim medija da će zbog vremenskih uslova možda doći do pomeranja u Soči, kao i termina. 

On je dodao da je CSKA ekipa koja ima veoma dobre individualce, ali je pre svega dobar kolektiv.

„Dosta dugo igraju zajedno i to je možda njihovo najjače oružje. Nemam princip da ističem pojedince, ali ima puno dobrih individualaca“, naveo je trener Zvezde.

Po njegovim rečima, kalkulacije ga ne zanimaju i Zvezda će ići da prva postigne pogodak i pobedi ruski klub u Moskvi.

„Imamo prepoznatljiv stil igre i nećemo da ga menjamo. Nismo nešto posebno spremali. Svaku utakmicu pokušavamo da igramo napadački i pobedimo. Gol u gostima u ovakvom takmičenju možda i znači duplo, ali ne razmišljam tako i ne želim da igrači tako razmišljaju“, rekao je Milojević.

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da je njegova ekipa došla u Moskvu da „da gol i prodje dalje“.

„Atmosfera u ekipi je odlična od samog početka. Od mnogo okolnosti zavisi kako će se završiti duel i nadam se da će to biti u našu korist, trener nam je uneo sigurnost s kim god da igramo, a posle prve utakmice u Beogradu imamo još veću. Imamo šanse, a njima ćemo prepustiti ulogu favorita“, rekao je Krstičić.
Utakmica će početi u sredu u 18.00 na staidonu VEB arena.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar