Milojević: Hteli smo drugi gol, a ne da se branimo…

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da žali za pobedom protiv BATE-a (1:1) na startu Lige Evrope, ali priznao da je remi najrealniji rezultat.

„BATE je, kao i mi, imao dosta prilika, možda smo mi za nijansu bili bliži pobedi. Morali smo da damo drugi gol, iskusna je ekipa BATE, tačno su znali kada da rizikuju. Ostaje žal, rezultat je da kažemo na ravne časti“, rekao je Milojević na konferenciji za medije posle meča u Beogradu.

On je pohvalio ambijent na stadionu Rajko Mitić pred više od 40.000 gledalaca.

Milojević je poručio da su njegovi igrači jurili drugi gol da reše utakmicu, a ne da sačuvaju vođstvo.

„Hteli smo da damo drugi gol, nismo razmišljali da se branimo. Probali smo i sa dva napadača kod izjednačenja, to pokazuje našu nameru da pobedimo. Moja filozofija nije, niti će biti da se povlačim. Ovo je za nas veliko iskustvo“.

Prema njegovim rečima crveno-beli će biti hrabri u sudarima sa preostala dva učesnika grupe Arsenalom i Kelnom.

„Po istoriji, po veličini kluba, po imenu nam je mesto da se svake godine borimo za Ligu Evrope“, rekao je Milojević.

Trener BATE-a Aleksandar Jermakovič smatra da je njegov tim, kao i Crvena zvezda, propustio priliku da zabeleži tri boda.

„Nismo bili iznenađeni igrom Zvezde, sve smo ovo očekivali. Oba tima su odigrala dobro i mogu da žale za pobedom zbog mnogobrojnih šansi. Bila je lepa atmosfera, prijatno je igrati pred ovakvom publikom“, rekao je Jermakovič.

U drugom meču iste H grupe Arsenal je posle preokreta savladao Keln 3:1.

(Tanjug)

Napišite komentar