U trendu

Milojević: Kopenhagen u prednosti, ali verujem u moj tim

KOPENHAGEN – Trener fudbalera Crvene zvezde uoči sutrašnjeg revanša protiv Kopenhagena u kvalifikacijama za Ligu šampiona rekao je da danski tim ima blagu prednost zbog rezultata u Beogradu (1:1), ali da još ništa nije rešeno.

„Rezultat iz prve utakmice daje prednost Kopenhagenu, zbog tog gola u gostima, ali u svakom slučaju mi smo se spremili da odigramo hrabru, mušku utakmicu. Teško je davati neke procene, ali ostaje nam još 90 minuta protiv izuzezetnog kvalitetnog protivnika sa iskustvom Lige šampiona“, rekao je Milojević na konferenciji za medije u Kopenhagenu.

On je rekao da ne očekuje drugačiji pristup rivala, s obzirom na „pozitivan rezultat“.
„Nema tu nekih tajni, i sa jedne i sa druge strane. Znate koliko cenim kolegu Solbakena, on je ovde napravio prepoznatljiv stil i teško da će od njega odstupiti“.

Zvezdin trener nije hteo ds priča o suđenju, a kada je u pitanju izostanaka Milana Pavkova i Bena rekao je:

„Čim nekih igrača nema sigurno da vam to otežava, ali to ne sme da bude izgovor ili alibi. Verujem u svoje igrače, kao što su govorile starije kolege najbolji igrač je zdrav igrač. Imam veliko poverenje u sve igrače“, poručio je Milojević.

Na pitanje da uporedi sutrašnji duel sa prošlogodišnjim protiv Trnave, takođe posle 1:1 u Beogradu, Milojević je istakao da je teško da postoje dve iste utakmice.
„Mi moramo da postignemo gol, to je sigurno, mislim da nema sličnih utakmica, ali znam da ćemo dati maksimum“, zaključio je Milojević.

Utakmica između Kopenhagena i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati na Parken stadionu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar