U trendu

Milojević: Neće nas zavarati lošija forma Olimpije

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegovu ekipu pred predstojeću utakmicu u Jadranskoj ligi neće zavarati nešto lošija forma Olimpije.

„Pred nama je teška utakmica. Olimpija je kvalitetna ekipa koja je ove sezone pružila nekoliko odličnih partija. Trenutno nisu u najboljoj formi ali nas to svakako neće zavarati. Igrački kvalitet im daje za pravo da budu favoriti u velikom broju mečeva i konkurenti su nam u borbi za plej-of“, rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege u subotu od 17 časova u Ljubljani igraju protiv Olimpije, utakmicu 11. kola Jadranske lige. U tom duelu za Megu će igrati francuski košarkaš Alfa Kaba, dok se povratak kapitena Radeta Zagorca očekuje u drugom delu sezone.

„Potrebno je da u utakmicu uđemo rasterećeni i da uz veliku dozu agresivnosti pokušamo da pobedimo“, rekao je Milojević.

Krilni centar Mege Nikola Pavlović rekao je da njegova ekipa ima šanse za pobedu ako bude igrala dobro u odbrani.

„Kao i u ostalim mečevima ove sezone i u Ljubljani idemo na pobedu. Mlada smo ekipa, pokazali smo u dosadašnjem delu lige talentat i karakter i uz našu prepoznatljivu igru u odbrani, verujem da imamo šanse za trijumf u Ljubljani. Moraćemo bolje da gradimo naš koš kako ne bismo dozvolili protivniku da uhvati mnogo lopti u napadu“, rekao je on.

Posle 10 kola u regionalnom takmičenju Mega je na deobi drugog mesta na tabeli sa sedam pobeda i tri poraza, a Olimpija je deveta skorom od četiri pobede i šest poraza.

„Olimpija je imala već nekoliko velikih pobeda ove sezone i zbog toga moramo da budemo koncentrisani od samog početka. Treba da ‘grizemo’ za svaku loptu, da se ne predajemo i verujem da ćemo tako imati priliku da pobedimo“, dodao je Pavlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.