U trendu

Milojević: Nisam zadovoljan, očekivao sam više od igrača

IVANJICA – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da nije zadovoljan rezultatom meča protiv Javora u Ivanjici.

Crveno-beli odigrali su 1:1 protiv Javora u 16. kolu Superlige, a do boda su došli golom Milana Jevtovića u 87. minutu.

„Izuzetno dinamična utakmica, nažalost završena je nerešenim rezultatom. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili. Fudbaleri Javora odigrali su dobru utakmicu. Igrali su disciplinovano, imali dosta prilika za gol. Bio je izuzetno lep ambijent, odlično navijanje. Utakmica je bila prava prvenstvena“, rekao je Milojević posle meča za klupski sajt.

Bio je to prvi remi ove sezone za srpskog šampiona u prvenstvu, a šef stručnog štaba crveno-belih rekao je da je očekivao više od svoje ekipe.

„Sigurno je da nisam zadovoljan rezultatom, očekivao sam više od svojih igrača. Moramo da analiziramo šta je nedostajalo danas i da se okrenemo narednim izazovima. Utakmicom protiv Javora završili smo jedan ciklus. Imaćemo vremena da se odmorimo, naporno radimo na treninzima i damo sve od sebe da u dobrom rapoloženju završimo prvi deo sezone. Našem protivniku želim puno sreće u nastavku prvenstva. Pre utakmice sam istakao da je Javor veoma dobra ekipa, odlićno vođena i to se danas pokazalo“, zaključio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar