U trendu

Milojević: Osvojila smo velika tri boda

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da su njegovi fudbaleri danas ostvarili značajnu pobedu protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, kao i da će timu dobro doći reprezentativna pauza.

„Nema šta, zaslužena pobeda, zbog koje mi je izuzetno drago. Jako smo želeli da je ostvarimo posle svih ovih utakmica bez trijumfa i sigurno da će nam koristiti u svakom smislu, a naročito zbog samopouzdanja. Velika tri boda za Čukarički“, rekao je Milojević za sajt kluba.

Čukarički je pobedio sa 2:1 nakon tri utakmice bez trijumfa.

„Odigrali smo dobar meč, ali svakako da ima prostora za napredak. Predstoji nam pauza koja će nam dobro doći da unapredimo igru tehnički i taktički. Meni kao treneru je drago da se ta priča oko prelaznog roka konačno polako završava i da ćemo moći da se sa raspoloživim igračkim kadrom skoncentrišemo na nastavak sezone koja je izuzetno duga“, rekao je Milojević.

Čukarički je prošle sezone osvojio Kup Srbije i celu sezonu je proveo pri vrhu tabele.

„Čestitam mojim igračima na pobedi protiv Metalca, i idemo dalje. Trudićemo se da se dobro odmorimo i da nastavimo sa kvalitetnim radom. Vredno ćemo trenirati, sezona je duga i pred nama je još mnogo važnih utakmica. Naša očekivanja su velika i radićemo na tome da ostvarimo zacrtane ciljeve“, kazao je Vladan Milojević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar