U trendu

Milojević: Respektujemo Jang Bojs, ali Zvezda hoće u elitu

BERN – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je očekuje pravu igru svog tima na gostovanju Jang Bojsu i veliku borbu za plasman u Ligu šampiona.

„Došli smo do plej-ofa, biće teško. Ne znamo koliko možemo da poredimo ovaj meč sa ostalima. Želim da odigramo dobro, držimo se naše filozofije. Jang Bojs je dobar tim, prvak svoje zemlje i prošlosezonski učesnika Lige šampiona, zato ih respektujemo“, rekao je Milojević na konferenciji za medije u Bernu.

On je podsetio da je cilj bio plasman u jedno od dva evropska takmičenja, da je obezbeđena Liga Evrope, ali da ekipa ne želi da se zaustavi na tome.

„Protivnici su sve teži kako odmiče takmičenje. Najbitnije je da mi odigramo onako kako znamo i damo sve od sebe. Na ovom nivou nema lošeg rivala, verujem da će biti zanimljivo“, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

Milojević priznaje da ga inspiriše stadion u Bernu i obeležja Lige šampiona na svakom koraku.

„Inspiraciju imamo iz prošle godine. Borimo se i radimo za naš klub, uradićemo sve da ponovo budemo u eliti. U glavama nam nije samo plasman, već i igra“, kazao je on.

Švajcarski novinari upitali su Milojevića da utiče na navijače crveno-belih kako bi sve prošlo bez incidenata, aludirajući na prošlogodišnji duel u Salcburgu.

„Ne znam zašto se to potencira. Zvezda je imala najbolju podršku u Evropi, navijači su osvojili prvo mesto u Ligi šampiona. Nema razloga da se potencira njihovo ponašanje. Nije bilo incidenata i ne verujem da će ih sutra biti. Imamo veliki broj navijača i ponosni smo na njih. Neukusno je da se potencira o Srbima i njihovom ponašanju, posebno što smo gledali da ima mnogo gorih od nas“, zaključio je Milojević.

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se sutra na stadionu „Švajcarska“ od 21 sat.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar