U trendu

Milojević: UEFA prestroga, kazna će nas ojačati

BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prestroga odluka UEFA da na dve utakmice kazni stadion „Rajko Mitić“ bez publike, ali i da tako može da ojača ekipu.

Milojević je, pred duel sa subotičkim Spartakom u 4. kolu Superlige, dodao da će crveno-beli učiniti sve da je posle žalbe smanji jer smatra da je nerealna.

„Mislim da to može samo da nas ojača, a siguran sam da ce klub sve da ucini jer mislim da je prestrogo dve utakmice. Mozda bi trebalo da bude drugacije, gledamo i na ostalim sta se dešavalo, navijaci Sparte su utrčali na teren, ali nije moje da pričam o tome. Mi ćemo biti fokusirani samo na igru, a ostalo ćemo ignorisati“, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“.

Za subotički Spartak izneo je niz pohvala i izrazio veliki respekt.

„Dolazi nam još jedna ekipa koja je prosle godine izborila Evropu i koja dobro predstavlja Srbiju u kvlifikacijama, čestitam im na izuzetnim rezultatima. Spartak je pokazao kontinuitet, izbacio jr veliki broj igrača i uvek imao zamenu ako bi igrač neki otišao. Mislim da su zasluženo bili na mestu za Evropu, a rezultat protiv Brondbija nije relan“.

On je dodao da će se crveno-beli spremiti na najbolji način, dok je van konkurencije Nemanja Milić zbog povrede.

„Milić nema veliku povredu i biće na terenu za sedam dana, svi ostali su u konkurenciji, videćemo posle današnjeg treninga. Za kog god da se opredelim neću pogresiti, jer sam sa svima zadovoljan“, kazao je šef struke crveno-belih.

Prema njegovim rečima plan na početku sezone bio je da se odloži utakmica, ali da Zvezda i Spartak nisu hteli da tako odluče kako se ne bi napravio problem kasnije.

O poslednjem pojačanju Džonatanh Kafuu rekao je će na treningu videti koliko je spreman, ali da ne sumnja jer je prošao pripreme sa Bordoom.

Utakmica Crvena zvezda – Spartak igra se sutra od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.