U trendu

Miloš Veselinović nije više trener Voždovca

Dosadašnji trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović saopštio je danas da je napustio klub i da će od naredne sezone biti član stručnog štaba izraelskog Makabija, koji predvodi srpski trener Vladimir Ivić.

„Dobio sam ponudu da radim u stručnom štabu Vlade Ivića u Makabiju iz Izraela, koju sam prihvatio. Odluka nije bila ni malo laka, jer boravak u Voždovcu je bio za mene fenomenalno iskustvo. Imao sam čast i zadovoljstvo da radim sa sjajnim momcima i igračima“, rekao je Veselinović za sajt beogradskog kluba.

On je zahvalio upravi što mu je dozvolila da ode pre isteka ugovora, na ukazanoj šansi i podršci koju je imao tokom boravka u Voždovcu.

„Žao mi je što smo naš plan sproveli samo delimično, ali sam siguran da će klub nastaviti sa dobrim rezultatima, transferima i uspesima kao i prethodnih sezona, jer radi i posluje planski i sistematski. Ponosan sam što je ovaj stručni štab bio deo kluba i dao doprinos u postizanju rezultata u ovoj sezoni“, rekao je Veselinović.

Veselinović je preuzeo Voždovac krajem prošle godine, ligaški deo sa ekipom završio je na šestom mestu, a takmičenje u plej-ofu na petom.

Fudbalski klub Voždovac zahvalio je Veselinoviću na saradnji i poželeo mu uspeh u nastavku karijere.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.