U trendu

Milošević: Opet samo propustili šansu da pobedimo

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle remija sa AZ Alkmara od 2:2 na startu Lige Evrope, rekao je da je njegov tim ponovo propustio pobedu.

„Opet smo propustili priliku da pobedimo u utakmici na našem terenu, s obzirom na razvoj situacije i broj šansi koje smo imali u drugom poluvremenu. Dobro je da smo došli u situaciju da smo i bodom zadovoljni u Ligi Evrope“, rekao je Milošević na konferenciji za medije posle meča.

On je istakao da je zadovoljan većim delom meča, jer, kako kaže, ne može se igrati loše, a stvoriti desetak prilika.

„Malo je bilo problematično prvih 20 minuta. Opet se nismo snašli u dovoljnoj meri. Kada smo došli do igre, onda je to bilo mnogo lakše. Naišli smo na protivnika koji ima izuzetan kvalitet u špicu, znali smo da možemo da imamo problem. Taj prvi gol može da se desi, ali onaj drugi gol u drugom poluvremenu iz kontre, na 2:1 za nas i sa igračem više, o tome moramo da razmišljamo. Bilo je i grešaka i dobrih stvari. Ovo već moramo da arhiviramo zbog onog što nas očekuje u narednom periodu“, rekao je Milošević.

Crno-bele već u nedelju očekuje večiti derbi protiv Crvene zvezde, a trener Partizana upitan je i šta može da očekuje u tom meču, s obzirom da su oba tima imali nastup u Evropi.

„U velikoj meri ono što ćemo gledati u nedelju zavisi će od oporavka Crvene zvezde i nas. Oni su imali jaku utakmicu, kao i mi. Videćemo u kom stanju ćemo biti i mi i oni. Od toga će sve zavisiti mnogo stvari na terenu“, zaključio je Milošević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.