U trendu

Milošević: Svaka čast igračima; Milojević: Bez strasti

BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Savo Milošević čestitao je igračima posle pobede u finalu Kupa protiv Crvene zvezde od 1:0 na zasluženoj nagradi za sve što su uradili u poslednja dva meseca.

„Svaka čast igračima, uspeli su da se uzvuku iz teške situacije i da protiv najvećeg rivala, na njegovom terenu, osvoje Kup. Mislim sa smo danas bili bolji i da smo zasluženo osvojili Kup“, istakao je Milošević sinoć na konferenciji za medije.

On je zahvalio Upravi na poverenju, ali i bivšem stručnom štabu na čelu sa Zoranom Mirkovićem, jer je, kako je naveo, ovaj trofej i njihova zasluga.

„Posebno zahvaljujem igračima i rukovodstvu Zvezde, jer treba biti veliki i u porazu i poželeo bih svima nama sreću u evropskim kvalifikacijama“, rekao je Milošević.

On je istakao značaj dobre partije Bojana Ostojića, ali i naglasio da ne postoji odbrana i napad, nego su svi igrači tim i moraju da budu zajedno na terenu.

„Srećan sam zbog prvog trofeja, mnogo mi znači, proslavićemo, možda ću i zapevati. Jedino nisam siguran hoću li na odmor“, dodao je Milošević.

Zvezdin trener Vladan Milojević, uz čestitke Partizanu, rekao je da su obe ekipe ušle u meč sa željom da naprave što manje grešaka.

„Očekivali smo Partizan u bloku i na kontranapad, ali nismo pronašli rešenje jer nismo imali igru, ni brzinu, ni raspoložene igrače, a primili smo gol iz prekida. Čestitam i mojim igračima na dobroj sezoni, a ovaj poraz je došao možda i u dobrom trenutku da se zapitamo šta dalje? Ne bih koristio neke teške reči, ali jasno je da nije bilo strasti. Rano smo osvojili titulu, mentalitet je takav, igrači su mislima negde drugo, a Partizanu je praktično cela sezona stala u ovih 90 minuta. Sledi okupljanje 9. juna i nova sezona“, poručio je Milojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar