Milovanović: Osvojile smo medalju, ali zašto bismo stale

Košarkašica Srbije Jelena Milovanović rekla je danas da će njena ekipa u finalnu utakmicu Evropskog prvenstva protiv Francuske ući rasterećeno i istakla da su ona i njene saigračice svesne da uz najbolju igru niko ne može da im se suprotstavi.

“U finale ulazimo totalno rasterećeno. Ispunile smo očekivanja, osvojile smo medalju za našu Srbiju, ali zašto bismo stale sad. Videle smo da ako odigramo maksimalno angažovano u našem prepoznatljivom stilu da onda niko ne može da nam se suprotstavi”, rekla je Jelena Milovanović za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije sutra igra finalni meč Evropskog prenstva u Budimpešti protiv Francuske.

Krilni centar Srbije Sonja Petrović kazala je da će sve reprezetativke biti “naoštrene” za finale, uz želju da od prvog minuta nametnu njihov stil igre.

“Još nismo svesne uspeha koji smo postigle. Možda je tako i bolje jer ćemo biti naoštrenije za finale. Za protivnika imamo jak tim koji je uvek u vrhu. Znamo njihov stil, koji je drugačiji od našeg. Uspele su Špankinje da uvedu u svoj ritam i to je nešto što ne smemo da dozvolimo da urade i nama. Cilj nam je da idemo do kraja, da damo sve od sebe, pa da vidimo za koliko će to biti dovoljno”, rekla je Sonja Petrović.Finalni meč Evropskog prvenstva između Srbije i Francuska igra se sutra u Budimpešti od 19.00.

(Beta)

Ostavite komentar