U trendu

Milovanović: Živimo san svih generacija Mladosti

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da je plasmanom u Evropu ostvaren san svih generacija kluba iz Lučana i ne želi da se u prvom kolu kvalifikacija on završi.

„Cilj smo prebacili prošle sezone jer smo se plasirali u Evropu i ostvarili san svih generacija kluba. Taj san želimo da probamo da nastavimo da sanjamo. Ne znamo da li će biti lako, protivnik je iskusniji od nas“, rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

Mladost će u četvrtak debitovati u Evropi, u utakmici protiv Inter Bakua iz Azerbejdžana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

„Čeka nas tvrda ekipa, koja ume dobro da se brani i odlično igra kontranapade. Nemamo šta da izgubimo. Želimo da damo maksimum, igramo disciplinovano. Nisam dobar prognozer, ali mislim da prva utakmica neće rešiti stvari“, kazao je Milovanović.

On je naveo da je najbitnije da Mladost ne razočara publiku, koju je pozvao da u što većem broju podrži njegovu ekipu.

Milovanović će moći da računa na sve igrače osim na Nikolu Zvrka, koji je povredio zglob tokom priprema i u procesu oporavka je.

Fudbaler Mladosti Ivan Milošević rekao je da njegov klub čeka istorijska utakmica.

„Ovo je nagrada za rezultat koji smo ostvarili prošle sezone. Uživamo u ovim trenucima. Pobeda je imperativ. Očekujem odličnu atmosferu, pune tribine i pozvao bih sve da nam pruže podršku koja će mnogo da nam znači. Jesmo debitanti, ali imamo mnogo iskusnih igrača i prići ćemo na pravi način“, rekao je Milošević.

Golman Mladosti Nemanja Krznarić kazao je da se nada pozitivnom rezultatu.

„Čeka nas lepo iskustvo u Evropi i nadam se da će ova bajka da potraje. Na nama je da napravimo pozitivan rezultat, obradujemo publiku i na revanš odemo sa nadom da ćemo izboriti drugi krug“, kazao je Krznarić.

Utakmica će se igrati u četvrtak od 20.30 u Lučanima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.