U trendu

Mirosavljević: Čudno je biti u cipelama i farmerkama na početku priprema

Doskorašnji fudbaler, potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da je neobičan osećaj pojaviti se na početku priprema za novu sezonu u cipelama, a ne u kopačkama posle 21 godine profesionalne fudbalske karijere.

„Čudan je i neobičan osećaj da početak priprema dočekam u farmerkama. Čak sam se 21 godinu profesionalno bavio fudbalom i jednostavno ostalo je u krvi da se pojavljujem na pripremama u kopačkama, a ne kao sada u cipelama i farmerkama“, rekao je Mirosavljević novinarima na početku priprema Čukaričkog za novu sezonu.

Mirosavljević je na kraju prošle sezone u dresu Čukaričkog okončao fudbalsku karijeru. On je rekao da je bio svestan da će se igračka karijera jednog dana završiti.

„Imao sam sreću da sam u jednom veoma dobrom klubu, organizovanom, pa sada posle igračke karijere mogu da ostanem u fudbalu, te s uspehom kluba mogu da pokušam da izgradim i sebe profesionalno“, rekao je on.

Mirosavljević je naveo da će „faktički“ biti pomoćnik sportskom direktoru Vladimiru Matijaševiću.

„On i ja se znamo jako dugo, uvek smo dobro saradjivali, a verujem da ćemo i sada jako dobro da saradjujemo“, rekao je potpredsednik Čukaričkog.

On je ocenio da će Čukaričkom za predstojeću sezonu biti potrebna dva pojačanja u napadu, s obzirom na to da će, prema njegovim rečima, reprezentativni špic Andrija Pavlović u narednim danima verovatno napustiti klub.

„Ja sam završio karijeru, a Andrija je prethodne sezone ‘eksplodirao’. Zaslužio je da nastavi karijeru u mnogo boljoj ligi, mnogo boljem klubu. Iskreno se nadam da će se to dogoditi u narednim danima. Zbog svega toga su nam neophodna dva napadača za narednu sezonu i pohode u domaćim, a nadam se i evropskom takmičenju“, rekao je Mirosavljević.

Mirosavljević je tokom fudbalske karijere u dresu Čukaričkog odigrao 74 utakmice i postigao 16 golova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.