U trendu

Mirotić: Znali smo da možemo

Španski košarkaški reprezentativac Nikola Mirotić rekao je da je ekipa jako teško došla do pobede nad Francuskom u polufinalu Evropskog prvenstva, kao i da će probati da pobedi u finalu, ko god da bude protivnik.

„Jako teška utakmica. Igrali su na domaćem terenu. Mi smo odigrali sjajan meč, nismo posustajali kada je situacija bila loša. Znali smo da ćemo moći da pobedimo ako u poslednjih nekoliko minuta dođemo na tri-četiri poena. Obezbedili smo finale i Olimpijske igre. Sada kada smo već u finalu, probaćemo da pobedimo. Ljudi u Španiji su verovali i očekivali. Nebitno je s kim igramo u finalu, svejedno je da li Srbija ili Litvanija, probaćemo da pobedimo“, rekao je Mirotić.

Francuski reprezentativac Boris Dijao kazao je da je tim igrao kako treba 37 minuta.

„Teška utakmica. Igrali smo kako smo hteli 37 minuta, a u poslednja tri nismo bili kako smo hteli…a onda su nas koštali penali u finišu…Mnogo je razočarenja, pogotovo pred svojim navijačima. Sada ćemo probati da se motivišemo za medalju. Znali smo da nismo mogli Paua Gasola da zaustavimo, pokušali smo da ga bar malo ometemo“, rekao je Dijao.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar