najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mitrović: Da smo odigrali samo trunku pametnije

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da mu je žao što ekipa nije večeras pobedila Darušafaku u prvom kolu Evrolige, i ocenio je da je tim mogao da slavi da je odigrao “trunku pametnije”.

“Prvo poluvreme smo odigrlai izuzetno kvalitetno, vodili smo skoro 15 razlike. Odigrali smo možda neočekivano zrelo protiv ovako iskusne ekipe…U drugom se nismo snašli na njihovu agresivniju odbranu. Znali su da kazne svaki naš propust. Posle loših rešenja u napadu i odbrana je padala u ključnim situacijama, što je ovako iskusna ekipa znala da kazni. Jednostavno, da smo odigrali samo trunku pametnije u drugom poluvremenu, mogli smo da pobedimo”, rekao je Mitrović novinarima.

Darušafaka je večeras pobedila Zvezdu 73:70, iako su crveno-beli vodili skoro 39 minuta.

“Ostaje velika žal, bili smo blizu pobede na početku Evrolige, ali šta da se radi? Igra se još 29 utakmica, treba analizirati greške”, rekao je Mitrović.

Kapiten Zvezde je u poslednjem minutu, pri vodjstvu svog tima od pola koša promašio “zicer”.

“Sigurno nije bilo čoveka na svetu koji je više od mene želeo da šut udje. Nemam objašnjenje za to, to je ‘zicer’ koji mora da udje, kao na zagrevanju. Žao mi je, jako mi je žao što nije, jer sam svestan da bismo bili u izuzetno dobroj poziciji da sam ga dao”, rekao je Mitrović.

Jedan od novinara pitao je kapitena da li je posle meča rekao nešto svojim saigračima.

“Nismo deca. Teško je bilo šta pametno reći posle ovakvog poraza. Svi su svesni grešaka i znaju šta nije valjalo. Svakome je teško pao poraz, a posle nekih poraza je bolje ništa ne reći i prećutati. Nije bilo šta da se priča”, rekao je Mitrović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike