U trendu

Mitrović: Golovi su kao droga, želim ih još

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović istakao je da je srećan zbog gola u pobedu nad Noričem (6:2) u Premijer ligi, posebno jer mu je to bio prvenac na Sent Džejms Parku, i obećao da će se truditi da bude efikasniji u nastavku sezone.

Srpski napadač od dolaska iz Andelehta postigao je drugi gol u engleskom šampionatu, nakon što je strelac bio protiv Mančester Sitija, utakmicu pre Noriča.

„Uvek je neverovatan osećaj postignuti gol, ali je on još bolji kada se dogodi na domaćem terenu. Ne mogu rečima da opišem, potrebno je da se desi taj trenutak. Golovi su za mene kao droga, ukoliko daš jedan, želiš ih sve više. Nastaviću naporno da radim i budem efikasniji“, rekao je Mitrović za zvaničan sajt „svraka“.

Mitrović je dodao da mu je bilo potrebno vreme kako bi se prilagodio na novu ligu i klub.

„Srećan sam i ponosan kada posle mog gola čujem i vidim publiku kako se raduje. Zato sam izabrao da igram u Premijer ligi i u NJukaslu, fudbal je ovde drugačiji i zanimljiviji“, poručio je Mitrović i dodao da je njegov tim protiv Noriča pokazao da zna da igra fudbal.

Fudbaleri Njukasla posle devet kola nalaze se na 18. mestu na tabeli Premijer lige sa šest bodova, a u narednom meču igraju lokalni derbi protiv Sanderlenda.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.