U trendu

Mitrović: Imali smo sve u svojim rukama, ali. . .

DOHA – Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović izjavio je danas da je naša selekcija naivno primila dva gola na meču protiv Kameruna u drugom kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Srbija je odigrala 3:3 sa Kamerunom, iako je naša selekcija vodila 3:1.

„Imali smo sve u svojim rukama, ali smo naivno primili dva gola. Sad u narednoj utakmici sve zavisi od nas. Bod je malo sada, ali šta je tu je. Ostaje je jako gorak ukus. Voleo bih da vidim ponovo utakmicu da vidim šta se dešavalo“, rekao je Mitrović za RTS posle utakmice.

Srbija posle dva kola ima jedan bod, a naša selekcija će u poslednjem kolu u petak igrati sa Švajcarskom. Našoj selekciji je za prolaz u osminu finala neophodna pobeda nad Švajcarskom.

Međutim, posle večerašnjeg duela Švajcarske i Brazila biće poznato sa koliko će golova razlike morati naša selekcija da pobedi u poslednjem kolu da bi izborila plasman u nokaut fazu Mundijala.

„Moralo je bolje, imali smo dosta prilika. Na 3:1 smo morali duže da držimo loptu. Izgubili smo neke lopte, primili dva gola. Sad se nadamo da će Švajcarska da izgubi pa da idemo na pobedu. Trebalo je duže da držimo loptu da prolazi vreme“, rekao je za RTS srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)