U trendu

Mitrović: Izdržaću i ovo, hvala svima na podršci

Teško povređeni kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović poručio je da nastoji da ostane pozitivan, izrazivši zahvalnost svima koji su mu uputili reči podrške.

Mitrović je već je počeo sa terapijama oporavka kolena kako bi se što pre vratio na parket, nakon što je lekarskim nalazima utvrđeno da mu predstoji višemesečna pauza.

„Desilo se to što se desilo, ja bih bio najsrećniji da nije bilo tako. Takav nam je posao i ovakve stvari su nažalost svakodnevna pojava u svetu sporta. Trudim se da ostanem pozitivan, nasmejan, koliko god je to moguće. Prošao sam kroz ovo i znam šta me čeka“, rekao je Mitrović za klupski sajt navodeći da je dobio podršku sa svih strana.

„Moram da zahvalim svima, ljudima iz sveta sporta, neke ranije nisam imao prilike da upoznam, takođe i ljudima iz drugih sfera života. Dobio sam i puno poruka preko društvenih mreža, svima se iz srca zahvaljujem. Rekao sam već, borba nas očekuje, videćemo koliko duga, spreman sam“, poručio je malerozni košarkaš.

Mitrovića je tokom dana, među mnogima koji su mu poželeli brz oporavak, zvao i kapiten fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Luković, koji je takođe nakon duge pauze uspeo da se oporavi i vrati na teren.

Mitrović je na utakmici 6. kola regionalne ABA lige protiv Olimpije nezgodno proklizao i teško povredio koleno, nakon čega je na nosilima iznet iz hale Pionir.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.