U trendu

Mitrović: Po ko zna koji put samo pokazali kakva smo ekipa

BEOGRAD – Vaterpolo reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, posle pobede u finalu Svetske lige protiv Hrvatske i plasmana na Olimpijske igre, rekao je da je publika pomogla da srpski tim preokrene meč.

„Svaka utakmica sa Hrvatskom je luda na svoj način. Ova je definitivno bila bitna za nas jer smo igrali pred domaćom publikom i zato što smo se borili za prvu priliku da izborimo olimpijsku vizu. Uspeli smo u tome“, rekao je Mitrović novinarima posle meča na bazenu Tašmajdan.

Srbija je slavila sa 12:11, a u samom finišu golom kapitena Filipa Filipovića sa peterca, došla je do zlatne medalje i vize za OI u Tokiju sledeće godine.

„Ušli smo u meč dosta stegnuto, sa dosta grešaka, ali pokazali smo po ko zna koji put zašto smo ekipa kakva jesmo. Branili smo i odbranili tutulu u Svetskoj ligi, uspeli smo da napravimo preokret pokazali smo da to možemo. Hvala momcima što su mi ukazali poverenje i što su ovde sa mnom i hvala publici što nas je bodrila, zaista smo osetili tu energiju u bazenu“, rekao je Mitrović i dodao:

„Važno je da smo došli do pobede. Očekuje nas Svetsko prvenstvo tako da sada treba da se odmorimo što bolje možemo i da za koji dan ponovo uskočimo u bazen, a verujte nije lako“, zaključio je Mitrović.

Turnir na Tašmajdanu održan je uz podršku grada Beograda i UNIQA- zvaničnog osiguranja vaterpolo tima Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar