U trendu

Mitroviću se drma pozicija u Njukaslu?

Engleski mediji objavili su da će menadžer „svraka“ Stiv Meklaren dobiti otkaz u utorak ili sredu.

Pretposlednje mesto na tabeli Premijer lige i pet poraza u poslednjih šest kola, najverovatnije će Stiva Meklarena koštati posla.

Upava Njukasla zasedala je u ponedeljak uveče, nakon poraza od Bornmauta (1:3) na domaćem terenu, kako bi razmotrila ko bi u preostalih 10 kola mogao da zameni Meklarena i povede tim u završne borbe za opstanak u elitnom društvu.

Glavna navijačka grupa poslala je upravi pismo, u kome zahteva da „neko preuzme odgovornost za nezalaganje igrača i neprihvatljiv odnos prema obavezama na terenu“.

Engleski mediji podsećaju da su trenutno bez angažmana Rafael Benitez, Brendan Rodžers i Dejvid Mojes, ali naglašavaju da je pitanje koliko bi oni bili zainteresovani da prihvate eventualnu ponudu, s obzirom na ograničena ovlašćenja koja u Njukaslu ima šef stručnog štaba, u poređenju sa većinom premijerligaša.

Ostaje da se vidi kako će se promena na kormilu, odraziti na status reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića, koji je na devet ligaških utakmica u 2016. godini postigao dva pogotka.

Mitrović je u Stivu Meklarenu imao veliku podršku od dolaska iz Anderlehta, ali je nekadašnji selektor Engleske znao da ga u poslednje vreme ostavi na klupi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar