U trendu

Mondoloni posetio Zvezdu pred gostovanje PSŽ-a u Beogradu

BEOGRAD – Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni posetio je danas Crvenu zvezdu i razgovarao o pripremama za gostovanje Pari Sen Žermena u Beogradu u Ligi šampiona.
Zvezda 11. decembra čeka PSŽ u šestom kolu C grupe LŠ, a dolazak Mondolonija na stadion „Rajko Mitić“ je još jedan korak u okviru priprema utakmice.
Razgovor ambasadora Francuske u Srbiji sa čelnicima Crvene zvezde protekao je u vrlo prijateljskom i vedrom duhu, što je još jedan pokazatelj odlične saradnje dva kluba, navodi se na sajtu Crvene zvezde.
„Izuzetno nam je drago što smo imali priliku da ugostimo gospodina Mondolonija i njegove saradnike. Njihova poseta je dokaz sjajne saradnje dva naroda, srpskog i francuskog, kao i dva kluba. Takođe, drago nam je što će Crvena zvezda na svom stadionu imati priliku da ugosti Pari Sen Žermen u Ligi šampiona“, rekao je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović
Mondoloni je imao priliku da na stadionu obiđe i klupski muzej.
„Drago mi je da je Crvena zvezda tamo gde i pripada i verujem da će publika u Srbiji moći da uživa u pravom spektaklu prilikom gostovanja PSŽ-a. Izuzetno mi je drago što sam obišao stadion i posetio Zvezdin muzej“, rekao je Mondoloni.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike