Morinjo: Eva Karneiro neće biti na klupi na utakmici sa Sitijem

Foto: Beta

Trener fudbalera Čelsija Žoze Morinjo potvrdio je danas da timska doktorka Eva Karneiro neće biti na klupi „plavaca“ na predstojećoj utakmici Premijer lige protiv Mančester sitija i dodao da takva odluka ne znači da ona više neće biti s ekipom na utakmicama.

„Imali smo nesuglasice u poslednjih nekoliko dana i moramo sada da radimo na tome da popravimo naš odnos, jer radimo zajedno. Doktorka Karneiro i Džon Fern neće biti na klupi Čelsija u nedelju na utakmici sa Sitijem. Imamo desetine lekara u ekipi, a ja donosim odluku svake nedelje ko će sedeti na klupi. Ovakva odluka ne znači da oni neće biti s timom u budućnosti, ali moramo da popravimo odnose“, rekao je Morinjo, a prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Morinjo se prošlog vikenda na utakmici sa sa Svonsijem naljutio na lekarku Evu Karneiro i fizioterapeuta Džona Ferna, koji su utrčali na teren nakon poziva arbitra da ukažu pomoć Edenu Azaru, a Portugalac je je smatrao da je Azar mogao da izvede slobodan udarac i postigne gol. On je tada rekao da su oni reagovali „impulsivno i naivno“ i da su pokazali da „ne razumeju fudbal“.

„Ne želim da pobegnem od incidenta. Pre svega želim da kažem da imam fantastičnu medincinsku službu, sa vrhunskim lekarima. Imamo odličan odnos. I kako su mi rekli, nikada nisu bili toliko hvaljeni koliko su u poslednjih nekoliko godina. Često ih nahvalim i oni ne zaboravljaju to, a ni ja“, kazao je Morinjo.

Derbi utakmica drugog kola engleske Premijer lige između Mančester sitija i Čelsija igraće se u nedelju od 17.00.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar