U trendu

Morinjo nosio majicu sa inicijalima Klaudija Ranijerija

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo podržao je danas otpuštenog Klaudija Ranijerija, tako što je na konferenciji za novinare nosio majicu sa inicijalima bivšeg trenera Lestera.

Uprava Lestera juče je otpustila Ranijerija zbog loših rezultata, devet meseci pošto je sa ekipom neočekivano osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi.

Morinjo je optužio fudbalere Lestera da su krivi za Ranijerijevo otpuštanje pošto su bili, kako je rekao, „opsednuti sobom“.

Portugalac je danas održao konferenciju za medije povodom utakmice sa Sautemptonom u finalu Liga kupa, a nosio je majicu sa inicijalima Klaudija Ranijerija.

„(Majica) je omaž nekome ko zaslužuje da stadion Lestera bude nazvan po njemu, Klaudio Ranijeri, on je otpušten. Lester je pravio istoriju dve godine uzastopno, a prošle godine su napravili najdivniju stvar u istoriji Premijer lige i fudbala“, rekao je Morinjo, preneo je Miror.

Morinjo je i juče posle vesti o otkazu podržao italijanskog trenera na društvenim mrežama.

„Šampion Engleske i najbolji trener godine u izboru Fife. Otpušten. To je novi fudbal, Klaudio. Nastavi da se smeješ, prijatelju. Niko ne može da izbriše istoriju koju si ispisao“, naveo je Morinjo.

Upitan da to danas prokomentariše, Morinjo je rekao: „Na mom Instagramu je bio mali omaž, a ova majica je drugi. Mislim da mu više ne treba nijedan omaž, pošto niko ne može da izbriše ono što je uradio“, rekao je Morinjo. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar