U trendu

Muke slavnog fudbalera: Hteo da se ubije – porodica nikad nije bila uz mene, samo traže novac

Slavni fudbaler iz Togoa Emanuel Adebajor u karijeri je igrao za brojne klubove. Kao najzvučnija imena ističu se Real Madrid, Arsenal i Totenhem.

Za vreme igranja u Arsenalu i Toteneamu, Adebajor je zarađivao oko 200 hiljada evra nedeljno, a našao se u problemima kad je njegova porodica pokušala da manipuliše njim zbog novca.

„Nekoliko puta sam hteo sebi da oduzmem život. To se događalo godinama. Gadi mi se što je sve stiglo do ove tačke. Ipak, dok pričam o ovome, osećam veliko olakšanje“, rekao je Adebajor pa nastavio: „Jako je teško rešiti neke stvari kad se trudite da podignete porodicu iz siromaštva, a oni i dalje idu protiv tebe. Uvek sam govorio braći da je naša porodica želela samo da nas iskoristi.“

Zbog nastale situacije trenutni napadač turskog Bašakšehira mora da ignoriše pojedine članove porodice.

„Moram često da menjam broj telefona da ne mogu da me kontaktiraju. Ne zovu me da provere kako sam, nego samo traže novac. Tako je bilo i kad sam bio povređen. Jednom kad sam išao na magnetsku rezonancu zvali su me da pitaju mogu li deci da plate školarinu. Nisu me uopšte pitali kakvo je moje zdravlje“, iskren je bio Emanuel.

Od svih u porodici, posebno loš odnos ima sa majkom. Nju je optužio da je koristila crnu magiju kako bi mu naudila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.