U trendu

„Munar nema nikakve šanse u duelu sa Novakom“

Prvi teniser sveta Rafael Nadal smatra da njegov sunarodnik Đaume Munar nema nikakve šanse u duelu sa našim Novakom Đokovićem, prenose sportski mediji.

Đoković i Munar, koji je trenutno na 155. mestu na ATP listi, sastaće se u sredu u drugom kolu Rolan Garosa, a Nadal ne veruje u iznenađenje, uprkos tome što je 21-godišnjak prethodno eliminisao Davida Ferera.

„Pa, taj zadatak će za njega biti veoma, veoma težak. Šanse da pobedi praktično su ravne nuli“, surovo iskren je bio Nadal.

„Morate biti realni kada su takve situacije u pitanju i da sa tim saznanjem izađete na teren i uživate. Morate da znate da je potrebno da učinite neke stvari koje nekada niste morali kako biste uživali u meču. To je ono što je najvažnije – da prihvatite da je gotovo nemoguće da pobedite“.

Kako kaže, koliko god je u sportu sve moguće, postoje trenuci kada baš i nije tako.

„Ali nikada ne znate šta može da se desi, naravno. Bio sam u takvim situacijama i deo mečeva koji su bili gotovo nemogući da se pobede. U tim situacijama stvarno igrate bez brige, bez pritiska i pokušavate da ostanete koncentrisani… Samo igrate, uživate i udarate lopticu hrabro jer znate da je potpuno nemoguće trijumfovati“, zaključio je Rafa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.