U trendu

Murinjo: Biću srećan ako Ibrahimović ode

Žoze Murinjo prošlog leta uspeo je da dogovori sjajan transfer za Mančester Junajted, kada je nagovorio Zlatana Ibrahimovića da dođe na Old Traford. Međutim, Portugalac sada, kao i navijači, mora da čeka odluku fantastičnog 35-godišnjeg napadača hoće li produžiti ugovor na još godinu dana sa Crvenim đavolima.

Šveđanin je otkrio kako je srećan u Junajtedu i da pregovara o produžetku ugovora sa klubom, ali ne želi da žuri sa odlukom za koju, kako kaže, ima vremena.

„Miran sam i čekam odluku. Ako odluči da ostane i bude srećan zbog toga, ja ću biti oduševljen. Ako odluči da ode ja ću svejedno biti srećan zbog njega. On ima velike zasluge u našim uspesima ove sezone, ali biti čovek je važnije od igrača ili ekipe. Ako je njegova odluka da ode i pokuša da bude srećan sa svojom porodicom u nekoj drugoj stvarnosti, neka bude tako“, rekao je Murinjo.

Ibrahimovića žele LA Galaksi i Napoli, a uvek je aktuelan povratak u Milan, kojem bi Ibrahimović mogao da pomogne u povratku na staze slave naredne sezone.

Zlatan je ove sezone odigrao 41 utakmicu za Junajted i postigao 26 golova, uz devet asistencija u svim takmičenjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.