U trendu

Murinjo: Švajnijev broj 31 je slobodan, čeka Matića

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo kaže da fudbaler Čelsija Nemanja Matić ima veliku želju da dođe na Old Traford, ali nije hteo da otkrije koliko je transfer blizu realizacije.

Britanski mediji preneli su da je Mančester Junajted dogovorio transfer sa Čelsijem vredan 45 miliona evra i tako Matića učinio najviše plaćenim Srbinom ikada.

„Čekam vesti. Znam samo da je jako, jako, zainteresovan da dođe kod nas, a kada je takav slučaj onda su šanse velike. Imamo priliku, ali u fudbalu može mnogo stvari da se dogodi sve dok ne bude ozvaničeno. Odbijam da kažem nešto više“, rekao je Murinjo posle pobede nad Valerengom 3:1 u prijateljskom meču u Oslu.

Društvenim mrežama se brzo proširila slika Matića u majici Mančester Junajteda sa brojem 31 koji je prošle sezone pripadao Bastsijanu Švajnštajgeru.

„Ne znam da li je bio u trening kampu u Mančesteru, nisam bio tamo. Broj 31 je slobodan posle odlaska Švajnštajgera. Imamo nekoliko slobodnih brojeva, 31 je jedan od njih“, poručio je Portugalac.

Murinjo je 2014. godine vratio Matića u Čelsi iz Benfike i dodelio mu ulogu jednog od ključnih igrača u osvajanju titule Premijer lige.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.