najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Muslin: Igra bolja od rezultata

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin ocenio je da je „B“ tim igrao protiv Katara u Dohi večeras nego što rezultat pokazuje, kao i da je tim nesrećno primio golove.

„Mislim da je sve bolje izgledalo nego što to rezultat govori. Naivno i nesrećno smo primili golove. Igrali smo dobro do 20. minuta, ali su momci pali posle tog prvog gola. U drugom poluvremenu je usledila dobra reakcija, momci su bili bolji, imali nekoliko prilika, ali je izostala realizacija“, rekao je Muslin posle meča.

Srbija je večeras izgubila u Dohi 3:0 od selekcije Katara. Reprezentacija je bila sastavljena od igrača iz Super lige, koji su se u sredu prvi put okupili.

„Treba imati na umu da je ova ekipa bila prvi put na okupu, da smo imali samo jedan trening i da nismo imali vremena da se malo uigramo. Nemam primedbe na borbenost, pokazanu želju,pogotovo u drugom delu igre. Nadam se da ćemo nastaviti da radimo i siguran sam da će sve izgledati mnogo bolje kad se igrači naviknu jedni na druge, jer ima tu interesantnog materijala za neku budućnost“, rekao je Muslin.

Katar je sastavljen od igrača iz raznih delova sveta, a sva tri gola večeras je postigao Sebastijan Sorija, rodjeni Urugvajac.

„Katar ima mnogo stranaca, a Sorija je napravio razliku. Bez obzira, naivno smo malo primili golove u drugom delu prvog poluvremena, ali da smo imali malo više vremena da radimo i treniramo, drugačije bi sve to izgledalo. Bio je i dug put, igrači su bili malo umorni i važno je da se niko nije povredio. Momci treba da nastave sa igrama u svojim klubovima i da napreduju, a nadam se da ćemo nastaviti da se okupljamo“, rekao je Muslin.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike