najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Muslin: Ne verujem da nešto može da nas iznenadi

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da je njegov tim spremio odgovor na svaku igru Moldavije i da ne veruje da protivnik može da ga iznenadi.

“Ne verujem da nešto može da nas iznenadi. Ne znamo njihov sastav, ali znamo mogućnosti. Za vreme utakmice možda dodje do pomeranja, ali na svaki sistem igre imamo odgovor”, rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Kišinjevu.

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra igra kao gost protiv Moldavije u drugom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

“Možemo da igramo još ofanzivnije, ali ne možemo da igramo sa pet napadača. Ako bude trebalo da jurimo rezultat, bićemo još ofanzivniji jer nam svakako treba pobeda”, naveo je Muslin.

On je ponovio da nema dileme oko tima.

“Nemam nikakvu dilemu, tim je sastavljen i igrači znaju. Mada, uvek može nešto da se promeni u poslednjem momentu, iako nemam nikakvih dilema”, naveo je selektor.

Prema njegovim rečima, bodovi protiv Moldavije i potom protiv Austrije su neophodni, ali ništa neće biti gotovo posle tih duela, bez obzira na rezultat.

“Treba skupljati bodove. Protiv Irske smo zaslužili pobedu, izgubili smo dva boda i sada moramo da ih jurimo. Ali, ima još utakmica i ne treba posle prve ili druge utakmice da kažemo da je gotovo. Nadam se da nećemo o tome pričati posle ove. Na svakoj utakmici idemo na pobedu”, rekao je selektor.

Muslin je dodao da je teren na stadionu Zimbru “odličan” u poredjenju sa tim kakav je bio na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu na utakmici protiv Irske prošlog meseca.

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je da očekuje tešku utakmicu.

“Čeka nas teška utakmica. Sve reprezentacije igraju fudbal i nema lakih protivnika, to je očigledno. Oni će biti veoma motivisani da naprave dobar rezultat jer bi bili u lošem položaju suprotno. Ali, i mi smo motivisani i razmišljamo samo o pobedi. Pobeda je jedino o čemu razmišljamo i sve ćemo uraditi da dodjemo do nje”, naveo je Tošić.

Utakmica na stadionu Zimbru u Kišinjevu počinje u četvrtak u 20.45.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike