U trendu

Muslin okupio reprezentativce: Nadam se pobedi protiv Velsa

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin okupio je danas reprezentativce uoči utakmice protiv Velsa i poručio da je duel u Beogradu najvažniji u dosadašnjem toku kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

„Svaka utamica nosi veliku važnost i tri boda, a sledeća je najvažnija u ovom momentu. Igramo kod kuće, nadam se da ćemo imati pun stadion i očekujemo pobedu. Uspeli smo da vratimo veru u reprezentaciju“, rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Zbog povreda za duel sa „zmajevima“ Muslin neće moći da računa na Nemanju Radoju i Ljubomira Fejsu, pa će zbog toga iz mlade selekcije biti prekomandovan Saša Lukić.

„Radoja i Fejsa neće dolaziti, moraće na pauzu od oko 15 dana. Priključiće nam se Lukić iz mlade reprezentacije, kojoj će se vratiti pred Evropsko prvenstvo“.

Muslin je ponovio da ga ne zanimaju previše problemi Velšana zbog suspenzija Gereta Bejla i Nila Tejlora.

„Do sada je sve zavisilo od nas, pa će verujem biti i sada“, rekao je selektor, dodavši da gleda samo svoj tim, ali i da bi voleo da remiziraju Austrija i Republika Irska u istom junskom terminu D kvalifikacione grupe.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović naglašava da pobeda nad Velsom otvara vrata Mundijala.

„Dolaze nam u jako bitnom trenutku, imamo vremena da se spremimo za težak meč. Pobedom bismo ostvarili dobar deo posla. Svaka utakmica mora da se pobedi, nosi dodatan pritisak i nadam se da ćemo se izdignuti i odigrati najbolji meč u kvalifikacijama“, poručio je defanzivac Zenita.

Utakmica između reprezentacija Srbija i Velsa igra se 11. juna na stadionu Rajko Mitić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar